Alles is er al

 

Zelf aan de slag om je leven weer in de hand te krijgen. Weet dat alles er al is: Alle kennis over jouw leven is al aanwezig in jezelf. Alleen jij bent in staat om je leven weer zelf in de hand te nemen en de regie te krijgen over je eigen gedachten en gevoelens: over je leven!

keep talking
Startwalking

Sommige mensen vinden het moeilijk of confronterend om tegenover iemand te zitten en aan te geven wat hen dwarszit. Daarvoor heb ik een andere manier van coachen ontwikkeld: Talking by Walking. Tijdens een wandeling van een uur, kun je vrijuit praten. Terwijl je lekker in de buitenlucht loopt, is het vaak veel gemakkelijker om te vertellen wat je dwars zit of waar je tegenaan loopt.

 

 

Samen maken we jouw leven compleet

Soms zijn er momenten in je leven, dat het niet lekker loopt. De oorzaken kunnen heel verschillend zijn:  verlies van een dierbare, echtscheiding, je baan kwijtraken, maar ook onverwerkte onderwerpen uit het verleden die naar boven komen. Je hebt het gevoel alsof je stukjes kwijt bent.

Dan ligt een burn-out op de loer. Om het niet zo ver te laten komen, help ik je graag en kijk ik, samen met jou, wat we daar wat aan kunnen doen. Of we jouw leven samen weer compleet kunnen maken.

Baas over je eigen leven

Hoe goed zou het zijn als je zelf weer 'de baas' over je eigen gedachten en leven kunt zijn? Als je weer zelf bepaalt hoe je je wilt voelen en kunt omgaan met alle dingen die je leven soms ingewikkeld, maar daardoor ook interessant maken? Hierdoor krijg je zelf weer de controle over je eigen leven.